Naturalis brengt de T-rex tot leven in nieuwe campagne

NATURALIS-layouts-OOH-Outlined-A0-1185x1750mm_39L_330-scaled.jpg
  • jpg

Naturalis is hét natuurhistorisch museum van Nederland, met een wereldberoemd, gerespecteerd onderzoeksinstituut op het gebied van biodiversiteit en een enorme collectie van planten, dieren en dinosauriërs. Maar het is nog méér dan dat, zegt Naturalis in een nieuwe campagne door KesselsKramer. Want naast de 42 miljoen objecten, waaronder de beroemde T.rex Trix, is er nóg een bijzonder wezen kenmerkend voor Naturalis: de bezoeker.

OVER DE CAMPAGNE

Die nieuwsgierige, onvoorspelbare bezoeker staat in de nieuwe campagne centraal. Verbeelding en beleving spelen in het vernieuwde Naturalis namelijk een belangrijke rol. Creatief directeur van KesselsKramer Gijs van den Berg: “in de interactie met de bezoeker komt de indrukwekkende collectie van Naturalis echt tot leven.” De tv-commercial is gemaakt in samenwerking met regisseur René Nuijens. Een gezin gaat een dagje naar Naturalis. Rustig kijken ze hun ogen uit, totdat ze uit het niets volledig omver worden geblazen door een gigantische brullende T.rex. Of misschien toch hun eigen brutale dochter? Voor directeur communicatie Corine van Impelen en communicatieadviseur Susanne Verburg, die beiden eind 2022 vertrokken bij Naturalis, is de campagne een mooi afscheidscadeau. Corine: "Het is heel bijzonder dat we het gevoel van een dagje uit bij Naturalis in 25 seconden hebben kunnen vangen." Suzanne: “We laten op deze manier echt zien dat Naturalis naast leerzaam ook spannend en gewoon leuk is. We sluiten af met een brul.”

https://vimeo.com/797697539

OVER KESSELSKRAMER

KesselsKramer, opgericht in 1996, is een onafhankelijk design- en communicatiebureau gevestigd in Amsterdam, Londen en Los Angeles. KesselsKramer staat bekend om het maken van “reclame voor mensen die niet van reclame houden” en ontwikkelt integrale merkoplossingen en campagnes voor wereldwijde en lokale merken, zoals Timberland, citizenM en NEMO Science Museum.

Contact details

Receive exclusive news

Are you a journalist or do you work for a publication?
Sign up and request access to exclusive news.

Request access

Receive KesselsKramer news on your RSS reader.

Or subscribe through Atom URL manually